Mooi vormgegeven grafische uitingen van uw bedrijf trekken positieve aandacht!
De uitstraling van uw onderneming begint bij uw communicatie-uitingen, zoals uw website, drukwerk, huisstijl, logo of advertenties. Goed verzorgde vormgeving laat een professionele, verzorgde en betrouwbare indruk achter. Het laat zien dat u serieus met uw vak bezig bent. Performancees helpt u graag bij het realiseren hiervan. Mijn naam is Cees Ruijter en ik heb als grafisch ontwerper/vormgever vele jaren ervaring, opgedaan bij uitgeverijen en gerenommeerde reclamebureaus o.a. in Amsterdam en in het noorden van het land.
Waarvoor kunt u bij Performancees terecht?
Ontwerp, opmaak en voorbereiding van onder meer huisstijl (briefpapier, envelop, visitekaartje), logo, advertenties, mailings, folders, banners, brochures, posters, kranten, boeken en als specialisatie: (corporate) magazines. Maar ook voor het ontwerpen en eventueel maken van uw website (Wordpress), voor de grafische vormgeving van uw beursstand of voor tijdelijke detachering bij uw bureau of uitgeverij. Komt u er zelf niet goed uit wat voor uw bedrijf het beste is: ik denk graag met u mee.
Waarom Performancees?
U kunt er zeker van zijn dat uw opdrachten en ideeën voor de volle 100% zullen worden uitgevoerd; met aandacht en inlevingsvermogen voor het te leveren product en voor de doelgroep. Met klanten in Noord-Brabant, de Veluwe en zelfs in België is afstand nooit een probleem. Voor een eerste kennismaking vind ik het leuk om vrijblijvend bij u langs te komen waarna het vervolg van de communicatie gewoon digitaal kan plaatsvinden. Altijd! Ook in de avonden of in het weekend; een 9 tot 5 mentaliteit ken ik niet.
Daarbij kunt u veel kosten besparen op het ontwerp, de opmaak of uitvoering van uw drukwerk of webdesign. Hoe kan dat? Performancees werkt zelfstandig vanuit huis en heeft daardoor ook niet te maken met hoge bureaukosten. De tarieven die gehanteerd worden zullen u meevallen! Performancees gebruikt alleen wat nodig is: gedegen vakkennis en volop creativiteit!